Merivoimien tilanne ja tulevaisuudennäkymät päivitettiin yhdistyksille

Rannikkoupseeriyhdistyksen ja Meriupseeriyhdistyksen perinteinen esitelmätilaisuus, jossa Merivoimien johto esittelee ajankohtaiset asiat, pidettiin tiistaina 16.11.2021 Suomenlinnan upseerikerholla.

Tilaisuus on tyypillisesti pidetty vuoden alkupuolella, mutta monien muiden tilaisuuksien tapaan tämäkin siirrettiin myöhempään ajankohtaan. Mukana oli väkeä mukavasti, lähes 50 henkeä.

Tilaisuuden avasi nyt vastuussa olleen Meriupseeriyhdistyksen puheenjohtaja kommodori Jukka Anteroinen. Avauksen yhteydessä palkittiin myös MY:n vuoden jäsen. Tällä kertaa huomionosoitus meni Torsti Annalalle, joka on yli 30 vuotta vastannut Meriupseeriyhdistyksen ampumakilpailuista, jotka ovat kantaneet niinkin hienoja nimiä kuin Kaapparilaiva Itämeren Kauhu, Ilmarin Pistooli ja Tourin tussari. Useimmiten Torsti on nämä pistooliammunnat myös voittanut, onhan mies myös Upseerien ampumayhdistyksen kantavia voimia.

Esitelmän piti varmalla otteella Merivoimien esikuntapäällikkö, lippueamiraali Tuomas Tiilikainen.

Esitelmän päälle syötiin yhdistysten tarjoama illallinen ja vaihdettiin sen lomassa kuulumiset. Mukava oli pitkästä aikaa nähdä ihmisiä ihan livenä.

Jukka Anteroinen avaa tilaisuuden ja Tuomas Tiilikainen kertoo ajankohtaisia näkymiä Merivoimista
Vieraita tilaisuuden alkua odottelemassa

Kuvat Ove Enqvist

Sinua saattaa kiinnostaa myös....

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

css.php