Tervetuloa vuosikokoukseen 21.3.2023

Yhdistyksen sääntömääräinen vuosikokous järjestetään tiistaina 21.3.2023 klo 17.15 Helsingissä, Suomenlinnan Upseerikerholla. Kokouksessa käsitellään jäsenten hallitukselle kirjallisesti etukäteen lähettämät ja sääntöjen 13§ määräämät asiat.

Lautat Suomenlinnaan Kauppatorilta klo 16.00 ja 16.40. Ilmoittautumiset kokoukseen yhdistyksen sihteerille 13.3.2023 mennessä.
(jarmo.valtimo@rannikonpuolustaja.fi) tai puh 0405647695

Kokouksen jälkeen kuulemme kommodori evp Sakari Martimon esityksen SHAPEn ajankohtaisista asioista. Sakari on ollut valmistelemassa Suomen liittymistä Natoon Monsissa Belgiassa (artikkelin kuva: Ruotuväki). Esityksen jälkeen yhdistys tarjoaa osallistujille iltapalan.


Muuta infoa:

  • Jäsenmatka tehdään siis huhtikuussa Lontooseen ja sen 30 paikkaa täyttyivät pian ilmoittautumisen alettua
  • Kesän kotimaan matka on suunnitteilla taas syksylle. Vahvimpana ajatuksena on suunnata se Kuivasaaren linnakkeelle, jossa Suomenlinnan rannikkotykistökilta pitää yleisökierroksia elo-syyskuussa. Myös Miessaari on suunnitelmissa, jos ei tänä vuonna niin lähivuosina
  • RUY järjestää yhdessä RT:n perinneyhdistyksen kanssa myös laajemmalle yleisölle avoimia seminaareja. Seuraava RUY:n seminaari järjestetään lauantaina 22.4. ja aiheena ovat rannikkopuolustuksen meritorjuntaohjukset. Kutsu seuraa piakkoin.

Sinua saattaa kiinnostaa myös....

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

css.php