Vuosikokouksen päätöksiä

Kuvat Ove Enqvist

Yhdistyksen vuosikokous pidettiin 21.3. Suomenlinnan Upseerikerholla. Kokous johtamaan valittiin siinä jo rutinoitunut Kimmo Mäkipeska ja kokousesitelmän piti Sakari Martimo aiheenaan Nato Shape-esikunnan yhteysupseerin kokemukset ja info Naton tämänhetkisestä tilanteesta sekä suhtautumisesta Suomen jäsenyyteen.

Auvo Viita-aho valittiin jatkamaan yhdistyksen puheenjohtajana ja koko nykyinen hallitus sai jatkaa tehtävässään, mutta yksi muutos tehtiin. Kokous päätti, että hallituksen vahvuus nostetaan 12 -> 13 henkilöön ja uudeksi jäseneksi valittiin yliluutnantti Risto Saarinen Rannikkoprikaatista.

Yhdistyksen tilinpäätös oli 1095,95 euroa alijäämäinen. Tulosta rasitti tänä vuonna RP-lehti, joka tuottaa tappiota. Vuosikokous päätti nostaa jäsenmaksun 30 euroon.

Päätettiin, että vuosikokouksen materiaali jaetaan jatkossa etukäteen kokousosallistujille.

RP-lounaat perinnetilassa jatkuvat aina kuukauden ensimmäisenä torstaina. Alustavasti kevään viimeinen lounas on 4.5. Huomatkaa, muuttunut aloitusaika. Nyt kokoonnumme vasta klo 12.00 ja paikkana on siis Kiltakellari, Bulevardi 44 Helsinki (huom. sisäänkäynti sisäpihalta).

Sinua saattaa kiinnostaa myös....

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *